Sep 052014
 

 

Locaţie: Aria munţilor Pindos

Cazare: Meteora, Grecia

Verificarea administrativă: Sâmbătă – 01.11. 2014, Duminică – 02.11 2014

Start concurs: Duminică 02-11-2014

Finiş concurs: Vineri 07-11- 2014

 

O super aventura trophy vă asteaptă într-una dintre cele mai frumoase locuri din Grecia: Meteora!

 

Pentru prietenii noștri cărora le place să conducă  Off-Road extrem, avem un spectaculos traseu trophy, în care veţi combina abilitățile de conducere off-road cu cele de rezistenţă, de navigație și de spirit de aventură. O remarcabilă frumusețea naturală vă așteptă . Traseul include unele secțiuni extrem de dificile și provocatoare.

 

În fiecare zi concurenţii vor parcurge un incitant traseu de aproximativ 70-120 km prin celebrii munți ai Pindului (Pindu – munte în Tesalia, consacrat lui Apollon și Muzelor în mitologia greacă) în jurul zonei Meteora.  Nivelul de dificultate este extrem și aventuros. Pentru a urma traseul corect, copilotul trebuie să navigheze folosind un road-book, care se va distribui la fiecare echipă la începutul fiecărei zile. Navigarea este exigentă, cu folosirea adiţională a GPS pentru părţile slab vizibile sau cele complet off-road.

 

Toate obstacolele de-a lungul traseului sunt 100% naturale și nu făcute de om. În scopul de a finaliza traseul, veți avea nevoie de abilități de orientare, rezistenţă, muncă în echipă și capacitatea de conducere.

 

Road book-ul și principiile noastre de design de traseu

Avem o istorie lungă, care datează din 2003, de design de road-book de calitate de top, de la Rallies și Rally Raid la evenimente speciale. Folosim metoda noastră ‘inhouse’ de aplicaţie TRAILMASTER pentru a realiza road-bookul.

 

GPS și Satellite este ultima  tehnologiei din zilele noastre, dar acest lucru nu poate înlocui cunoștințele care vin odată cu o muncă grea, care implică foarte mult mers pe jos in natură.

Pentru a vă oferi un nivel de dificultăţi constante ale traseului, începem să facem traseul pe jos, prin pădure. Urmăm labirintul pădurii pe fiecare direcție și în cele din urmă alegem căile adecvate, care îndeplinesc cerințele pe care le-am stabilit.

 

Pindos Trophy Road Book

 

 

Traseele pot fi de la simple la extrem. Cel mai uşor e să-l facem pe cel extrem-un traseu aproape de netrecut. Cel mai dificil este să cântărim fiecare obstacol natural și să îl alegem pe cel care oferă mai multă distracție! Traseul din acest an este conceput cu aceste principii în minte: traseul trebuie să fie dificil, dar posibil de condus pe vreme uscată.

 

Acum, după  ce am făcut primul scouting, ne întoarcem cu o echipă de mașini, care au mai trecut de fapt odată prin yonă, cănd am schițat road-bookul. Aceasta este partea cea mai amuzantă , când ‘facem’ traseul !

 

Ne întoarcem înapoi la sediul nostru off-road și apoi, folosind aplicaţia TRAILMASTER, digitalizăm road-bookul. După aceasta, o altă vizită pe acceaşi rută ne așteaptă pentru a verifica varianta digitalizată. Orice corecții necesare în acest moment, înseamnă că trebuie să ne întoarcem la bază, să facem corecțiile și apoi să ne reîntoarcem pentru un alt control.

 

În cele din urmă, dacă totul este ok, road-bookul este gata pentru tine!

 

Cazare şi masă

Hotel Famissi Eden (famissiedenhotel.com), va asigura cazare și hrană începând cu ora 12:00 noaptea din 02 noiembrie pană la ora 12:00 dimineața a zilei de 08 noiembrie. Aceasta include mic dejun, o gustare pentru a doua zi și cina, fără sucuri sau băuturi alcoolice. Costul de cazare este inclus în taxa de concurs, calculat pentru două persoane într-o cameră dublă. Fiecare maşină / echipă are un spațiu limitat în zona de parcare a hotelului, pe care îl poate utiliza pe întreaga durată a evenimentului. Există, de asemenea, un pachet pentru echipele de service și prieteni ai echipei, care include totul!

 

 

Venind aici: Grecia nu a fost niciodată atât de-Trophy-aproape!

 

Gandeste-te: În mod normal, alergi până în ultimul moment pentru a pregăti mașina și apoi de a conduce o mulțime de kilometri pentru a ajunge la tabără, unde trebuie sa-ţi pregăteşti camparea şi abia apoi să începi să te gândeşti la concurs.

Adevărul este că ești deja mort de oboseală, înainte de a începe concursul!

 

Acum, vii cu feribotul, ai hotelul asigurat, deci ai mai mult timp să te relaxezi și să fii pregătit. Te concentrezi doar la Trophy!

 

Noi am aranjat programul, astfel încât să se profite de ambele weekend-uri de dinainte și de după Trophy pentru transport. Din Europa Centrală veţi ajunge cu feribotul.  Asta înseamnă că veniţi realxaţi şi gata de concurs înainte de Trophy şi gata de job, când vă veţi întoarce victorioşi acasă !

 

Ţineţi minte datele concursului și veniţi să trăiţi un Trophy mitic în Grecia!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.